Over Ons

Wij begrijpen als geen ander hoe het is om ondernemer te zijn in een digitale wereld. De wereld verandert en onze ideeën ook. Soms past een BV structuur niet meer in de huidige plannen. Je wilt snel kunnen schakelen en flexibel blijven zonder teveel kosten te maken. Dat betekent naast het snel oprichten van een BV, dat je ook snel je BV wilt kunnen opheffen. De vraag van ondernemers is duidelijk, meer flexibiliteit tegen een lage prijs. BV opheffen is ontstaan en opgericht om aan deze vraag te voldoen

Opheffen B.V.

Edouard

Edouard

Initiatiefnemer

Edouard is de initiatiefnemer van opheffen BV. Als Trainee begonnen bij Rabobank International en sinds 2011 ondernemer. Edouard, momenteel eigenaar van Office-United en Troubadour, is na 5 startups bekend met het beginnen en ontbinden van BV’s.
Oscar

Oscar

Marketing & Techniek

Na zijn Master in Business Administration in Amsterdam is Oscar begonnen als online ondernemer. Sindsdien heeft Oscar zich ontwikkeld als online marketing expert en verzorgt hij zowel online onze dienstverlening. Inmiddels kent hij het proces van BV’s opheffen als geen ander en staat onze klanten bij in het digitale proces.