Stappenplan Opheffen BV

Eenvoudig stappenplan zonder tussenkomst van een notaris

  beoordeeld met een 9.4 op Google reviews

Opheffen BV Stappenplan

Het Opheffen BV stappenplan helpt u verder in het opheffen van uw BV. Voor het ontbinden van uw B.V. middels een turboliquidatie kunt u goed terecht bij opheffen-bv.nl. Onze service zorgt er voor dat u slechts uw gegevens hoeft achter te laten en een handtekening hoeft te zetten. U hoeft zich verder nergens zorgen over te maken, wij nemen u het werk uit hadden. Wel zo rustig.

Wist je dat 89% van onze klanten direct hun BV kunnen opheffen?

Met behulp van onze digitale service hef je zelfstandig je BV op voor een vast bedrag vanaf € 289

Ons Stappenplan

Het opheffen BV stappenplan zorgt er voor dat u precies weet, in hoofdlijnen, welke stappen er ondernomen moeten worden om er voor te zorgen dat uw besloten vennootschap wordt opgeheven. Hieronder volgt een korte uitleg van de stappen die wij nemen als u uw BV middels een turboliquidatie wilt ontbinden:

1. Contact

Middels het contactformulier op onze website neemt u contact op met opheffen-bv.nl of u kunt ons bellen op het nummer 020 – 310 90 80. Ook kunt u direct het formulier invullen en de vragenlijst invullen.

2. Inventarisatie

Na een inleidend gesprek en uw akkoord beginnen wij met het inventariseren van de situatie. Dit betekent meestal dat we de statuten controleren, u enkele belangrijke vragen stellen en waar mogelijk u vragen om enkele gegevens in te vullen. Dit betreffen o.a. de balans en status van uw BV, uw NAW gegevens en die van de bewaarder van de boeken en bescheiden van de BV.

3. Organisatie

Als wij alle gegevens goed hebben ontvangen kunnen wij overgaan tot het opstellen van de juridische documenten op basis van de door u aangeleverde gegevens. Ook ontvangt u instructies voor de bewaarder van de boeken en bescheiden. Deze dient, zoals de naam al doet vermoeden, de boeken en bescheiden te bewaren voor een periode van ten minste zeven jaar.

4. Overheidsinstanties

Wij stellen de benodigde documenten op, op basis van door uzelf aangeleverde gegevens, om er voor te zorgen dat uw besloten vennootschap wordt uitgeschreven bij de verschillende overheidsinstanties zoals de Kamer van Koophandel en de Belastingdienst. Wij sturen u deze documenten op ter ondertekening.

5. Banken

U dient er bij een turboliquidatie zelf voor te zorgen dat de aanwezige bankrekeningen in de besloten vennootschap worden opgeheven.

6. Kamer van Koophandel

Uitschrijving bij de Kamer van Koophandel geschiedt nadat het aandeelhoudersbesluit tot ontbinding van uw besloten vennootschap is ondertekent door de aandeelhouder en de Kamer van Koophandel hiervan op de hoogte is gesteld.

7. Belastingdienst

Als laatste dient er altijd een slotaangifte te worden gedaan bij de Belastingdienst waarbij wordt aangegeven dat de BV ontbonden is. Dit is iets wat de aandeelhouder, oud bestuurder of de DGA (Directeur Groot Aandeelhouder) zelf dient op te pakken. Wij kunnen u in contact brengen met een van onze partners die de aangifte voor u verzorgt.

8. Afsluiting

Ter afsluiting zult u bericht ontvangen van de Kamer van Koophandel, dat uw BV officieel is l uitgeschreven bij de Kamer van Koophandel .

Hebt u na het lezen van het Opheffen BV Stappenplan nog vragen of wilt u simpelweg meer informatie over onze dienst? Neem dan contact met ons op middels het contactformulier. Wij staan u graag te woord.

De voordelen van Opheffen-bv.nl

  • All-in Prijzen
    een online turboliquidatie vanaf € 289,-
  • Binnen 24 uur van start
    Opheffen BV.nl kan het ontbindingsproces binnen een dag starten
  • Specialist in BV’s opheffen
    Meer dan dan 10 jaar ervaring in juridische dienstverlening

Hulp nodig bij het opheffen van uw B.V.?

Maak een afspraak en wij bellen u op het door u gekozen tijdstip.