BV Stoppen

Eenvoudig opheffen zonder tussenkomst van een notaris

  beoordeeld met een 9.4 op Google reviews

BV Stoppen? Regel het voordelig via opheffen-bv.nl!

Wilt u met uw BV stoppen en wilt u uw bv opheffen en bent u op zoek naar een voordelige en efficiënte manier om dit te bewerkstelligen? Dan bent u bij opheffen-bv.nl aan het juiste adres! Wij zijn specialist in het vakkundig opheffen, liquideren of ontbinden van uw lege Besloten Vennootschap. Kortom, zegt u: “ik wil met mijn bv stoppen” en heeft u daarbij voordelige juridische hulp nodig. Neem dan direct contact op met opheffen-bv.nl.

Wist je dat 89% van onze klanten direct hun BV kunnen opheffen?

Met behulp van onze digitale service hef je zelfstandig je BV op voor een vast bedrag vanaf € 289

BV Stoppen, waarom wel?

Met uw BV stoppen is het overwegen waard. Een besloten vennootschap kost u jaarlijks veel geld. Het aanhouden van een besloten vennootschap is de laatste jaren door veranderingen in de wet en regelgeving minder aantrekkelijk geworden.

Kortom, de B.V. van toen pas niet meer in uw huidige situatie. Regels omtrent belastingen en de verantwoordelijkheden die ene BV met zich meedragen zorgen er voor dat u twijfelt over het nut en de noodzaak van het bezit van één of meerdere lege BV’s.

Kosten Stoppen BV; Bespaar nu tijd én geld!

Een besloten vennootschap, actief of inactief, kost u jaarlijks geld. Rekeningen die jaarlijks op de deurmat vallen zijn die van de belastingadviseur, uw accountant, de belastingdienst en andere overheidsinstellingen. Maar ook minder zichtbare kosten zijn aan de orde. U moet ieder kwartaal belastingaangifte doen, administratie bijhouden, jaarstukken deponeren bij de Kvk en ga zo maar door. Met uw BV stoppen heeft als voordeel dat u dit allemaal niet meer hoeft te doen.

Het kan beter

Met uw BV stoppen heeft verschillende implicaties en is vaak een dure aangelegenheid omdat u verschillende partijen denkt in te moeten inschakelen. Uw administrateur, accountant, belastingadviseur en uw notaris komen allemaal om de hoek kijken. Met uw BV stoppen is op die manier een dure aangelegenheid. Dit kan anders, beter en goedkoper via opheffen-bv.nl. Wij bieden u een standaard service in de vorm van bijvoorbeeld een turboliquidatie waarmee u eenvoudig én voordelig uw BV kunt stopzetten.

Stoppen BV? De Voordelen!

Wij hanteren altijd een vaste lage prijs voor zowel een turboliquidatie als een reguliere ontbinding. Geen bijkomende kosten, extra uren, addertjes onder het gras of tussenkomst van dure juristen. Door gebruik te maken van de laatste standaarden in techniek en juridische zaken kunt u moeiteloos het proces voor het stoppen van uw besloten vennootschap in gang zetten. Wij begeleiden u van de eerste tot de laatste stap. Een besloten vennootschap liquideren of opheffen gaat bij ons altijd snel en tegen een vaste lage prijs. Uw wilt uw BV stoppen en bent geïnteresseerd in onze dienst? Neem dan direct contact met ons op via het onderstaande contact.

De voordelen van Opheffen-bv.nl

  • All-in Prijzen
    een online turboliquidatie vanaf € 289,-
  • Binnen 24 uur van start
    Opheffen BV.nl kan het ontbindingsproces binnen een dag starten
  • Specialist in BV’s opheffen
    Meer dan dan 10 jaar ervaring in juridische dienstverlening

Hulp nodig bij het opheffen van uw B.V.?

Maak een afspraak en wij bellen u op het door u gekozen tijdstip.