bv beëindigen

Eenvoudig opheffen zonder tussenkomst van een notaris

  beoordeeld met een 9.4 op Google reviews

BV beëindigen? Regel het bij opheffen-bv.nl!

Een BV beëindigen is juridisch en financieel gezien niet altijd een eenvoudige operatie. Hebt u geen zin om urenlang met dit vervelende klusje bezig te zijn en zoekt u iemand die u daar voor een scherpe prijs mee kan helpen? Bij opheffen-bv.nl staan we altijd voor u klaar. Wij hebben jarenlange ervaring op dit gebied en kunnen onszelf daarom met recht specialisten noemen wanneer het om het opheffen of ontbinden van lege BV’s gaat. Een BV beëindigen doet u dus het makkelijkst bij opheffen-bv.nl!

Wist je dat 89% van onze klanten direct hun BV kunnen opheffen?

Met behulp van onze digitale service hef je zelfstandig je BV op voor een vast bedrag vanaf € 289

Een BV beëindigen, waarom eigenlijk?

Er kunnen verschillende redenen zijn om uw BV te beëindigen wanneer u hem niet meer nodig hebt. Veel mensen maken de keuze om financiële redenen: het is relatief duur om een BV te hebben, zeker na een aantal wetsveranderingen die de afgelopen jaren zijn doorgevoerd. Andere mensen zetten er een punt achter omdat ze geen zin meer hebben in de administratie die bij een besloten vennootschap komt kijken. In het algemeen geldt: als u twijfels hebt over het nut van uw BV, is beëindigen bijna altijd een verstandige beslissing.

Kosten beëindigen BV; bespaar nu tijd én geld!

Een BV is zeker niet iets waar je één keer in investeert en daarna niets meer van merkt: ook als u eigenlijk niets meer met het vennootschap doet, kost het nog altijd geld. Denk daarbij bijvoorbeeld aan rekeningen van accountants en adviseurs, maar ook aan de tijd die u kwijt bent aan de administratie en het doen van uw belastingaangiftes. U bespaart dus aardig op de vaste lasten door uw BV te beëindigen.

Helaas denken veel mensen dat een BV beëindigen een dure grap is, met als gevolg dat ze er onnodig lang voor terug blijven deinzen. Ja, het kan heel duur zijn om een BV stop te zetten – als u al uw adviseurs, notarissen en accountants erbij betrekt. Gelukkig is al die rompslomp helemaal niet nodig. Door gebruik te maken van de standaardservice van opheffen-bv.nl bent u een heel stuk sneller en eenvoudiger klaar – met als bijkomend voordeel dat het u ook nog eens veel minder geld kost!

Een BV beëindigen via opheffen-bv.nl

Het grootste voordeel van opheffen-bv.nl is dan ook niet de snelheid of het gemak, maar vooral de prijs. Wij rekenen één scherpe standaardprijs voor turboliquidaties en reguliere ontbindingen – en dat is het. Er zijn geen kleine lettertjes, verborgen kosten of addertjes onder het gras die de rekening plotseling verdrievoudigen. Vanaf het begin weet u bij ons precies waar u aan toe bent! Zo wordt u van begin tot einde begeleid door experts die perfect op de hoogte zijn van de nieuwste juridische ontwikkelingen, zonder dat het u bakken met geld hoeft te kosten.

Wilt u uw BV beëindigen, of overweegt u dat proces in gang te zetten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat we u precies kunnen vertellen wat we voor u en uw besloten vennootschap kunnen doen.

De voordelen van Opheffen-bv.nl

  • All-in Prijzen
    een online turboliquidatie vanaf € 289,-
  • Binnen 24 uur van start
    Opheffen BV.nl kan het ontbindingsproces binnen een dag starten
  • Specialist in BV’s opheffen
    Meer dan dan 10 jaar ervaring in juridische dienstverlening

Hulp nodig bij het opheffen van uw B.V.?

Maak een afspraak en wij bellen u op het door u gekozen tijdstip.