Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 26 reviews
Bedrijfsnaam: Sveka Administraties

Voor het met spoed liquideren van 3 BV's nog voor het einde van het jaar kwam via Google bij Opheffen-bv.nl uit. Na wat telefonisch overleg is eea na aanlevering van de benodigde stukken snel uitgewerkt. En dat met de feestdagen... alles is tussen kerst en oud en nieuw nog afgerond. Wij een tevreden klant, opheffen-bv.nl een tevreden klant. Een aanrader voor het liquideren van BV's.

by Michel on Blank Business Name
Bedrijfsnaam: Micah beheer BV
Leeftijd: 48

Zeer behulpzaam en snelle reacties via email en telefoon.
Goede betrouwbare service.
Vriendelijk dank.

by Aernout on Blank Business Name
Leeftijd: 47

Prima service, duidelijke instructies.

Mijn turboliquidatie was binnen 1 week geregeld.

Ik kan Edouard bij iedereen die zijn BV wil liquideren aanbevelen

Bedrijfsnaam: amd
Leeftijd: 27

goede service

Bedrijfsnaam: Repax
Leeftijd: 56

Ik ben zeer tevreden. Snelle en duidelijke instructies over de opheffing van mijn ( slapende) BV. Binnen een week was de BV uitgeschreven bij de KvK.

by Theo Stevens on Blank Business Name
Bedrijfsnaam: TST Security Services
Leeftijd: 51

Snel, helder en correct advies.

Leeftijd: 53

Na rondkijken en diverse andere fa. bekeken kwamen wij bij jullie terecht wat een snelle en vriendelijke service binnen 24 uur was alles geregeld onvoorstelbaar en binnen 7 dagen waren wij uitgeschreven uit de kvk, aanrader En Edouard bedankt voor je open mind en service.

Leeftijd: 34

Via Facebook kwam ik opheffen BV tegen en de 'advertentie' sprak mij meteen aan. Ik moest 1 holding + 2 werkmaatschappijen waarvan er 1 nauwelijks actief was en de andere slapend.

Natuurlijk kun je de hele wereld betrekken bij het liquideren van BV's en ze zullen je met alle liefde uitleggen tegen welke beren je aan kunt lopen (natuurlijk, tegen een goede fee).

Het contact met Edouard was plezierig, constructief & behulpzaam. Iemand met praktijk ervaring die je helpt op een pragmatische manier je BV's te liquideren.

Kortom: een zeer betrouwbare partij die je helpt om de ballast van je schouders te halen.

by Ariane on Blank Business Name
Bedrijfsnaam: King Size Babes bv
Leeftijd: 50

Kleine hapering doordat 'n mail bij mij in de spam terecht gekomen was, daarna razendsnelle en persoonlijke service! Top!

Bedrijfsnaam: LuNiKo
Leeftijd: 50

Via internet dit bedrijf gevonden omdat ik met mijn handen in het haar zat. Men reageerde meteen en accuraat. En beide firma's inderdaad met turbosnelheid geliquideerd en uitgeschreven. Ben buitengewoon tevreden met de service, het aangename contact en dus betrouwbare werk wat geleverd is. Men vindt het ook normaal als de rekening pas betaald wordt als je het bewijs van geleverde diensten ziet. Een eerlijke en fraaie bijkomstigheid. Kortom, ik kan Opheffen BV van harte aanbevelen.

Bedrijfsnaam: Dokuwerk BV
Leeftijd: 51

Als je accountant allerlei beren op de weg ziet die alleen hij (tegen betaling uiteraard) kan oplossen om jouw BV op te heffen, geloof er niets van en ga naar Opheffen BV. Snel, onbureaucratisch en de prijs waard.

Bedrijfsnaam: ROPE M&S bv
Leeftijd: 61

Nog net voor de kerstdagen Opheffen BV ingeschakeld voor een turbo-liquidatie van een inactieve werkmaatschappij, hangend onder 2 personal holdings. Binnen enige dagen na aanlevering van statuten, kopie legitimatie-bewijzen e.d. kreeg ik de benodigde formulieren binnen. Vrijwel volledig ingevuld, hoefde alleen een aantal handtekeningen te zetten.

Daarna de formulieren met bijlagen op de post naar de KvK en nog voor de jaarultimo was de BV geliquideerd en uitgeschreven, zoals bleek uit een overzicht dat ik ontving in de eerste week van 2017. Bijzonder effectieve dienstverlening voor een scherpe prijs. Bedankt Oscar!

by Ramona on Blank Business Name
Bedrijfsnaam: La Vama
Leeftijd: 34

Na eerst contact met een notaris te hebben gehad betreft het opheffen van onze BV nog voor het nieuwe boekjaar kreeg ik te horen dat dit niet haalbaar was. Het zou zeker 2 maanden duren ook na uitleg dat er geen debiteuren of crediteuren in deze stilstaande bv zaten. De kosten waren ook aanzienlijk hoger tussen 800-1000 euro.

Vervolgens contact met opheffen bv gehad en binnen 1 dag keurig alle formulieren in de mail. Met daarbij in stappen uitgelegd wat nog ingevuld moest worden. Binnen 1,5 week nog voor het nieuwe boekjaar was de BV opgeheven.

Super bedankt !!

Bedrijfsnaam: holding en dochter
Leeftijd: 44

Zoekend via Google naar snel een bv opheffen kwam ik na veel frustraties met de kamer van koophandel terecht bij Opheffen bv.
Ik ben blij dat zij mij geholpen hebben, met de reorganisatie van de kvk is het in ieder geval niet klant vriendelijker geworden, want aan de balie kan het ook niet mer.

Aroen

Bedrijfsnaam: Petroilned BV
Leeftijd: 65

Zoeken naar opheffen BV ben ik terecht gekomen bij OPHEFFEN BV. Na snelle reactie en informatie is mijn BV binnen 2 weken opgeheven. Hulde aan dit bedrijf.
Nogmaals bedankt.

Bedrijfsnaam: MediResearch BV
Leeftijd: 62

Omdat ik een super job offer aangeboden kreeg en daarom de BV wilde liquideren ben ik op zoek gegaan naar hulp om dit op een zo snel en professioneel mogelijke manier te realiseren.
Hulde aan Edouard en zijn team!
Zij hebben mij hier - zelfs buiten kantooruren - efficiënt mee geholpen.
Dank.

by Judith Wullur on Blank Business Name
Bedrijfsnaam: Reintegraal

Ik deed al jaren niets meer met mijn bedrijf maar zag enorm op tegen het gedoe er omheen om het op te heffen. Ik dacht dat het een hell of a job was en veel geld zou kosten.
Na een lange tijd geworsteld te hebben met de vraag hoe ik toch van mijn BV (en daarmee het gedoe met de Belastingdienst) af kan komen heb ik uiteindelijk Opheffen BV ingeschakeld. Ik werd meteen verrast door een snelle reactie en de snelheid hoe het opgepakt werd. Binnen 2 weken kreeg ik een verlossend mailtje dat de onderneming uitgeschreven was.
Helaas bleek dit niet helemaal rond te zijn. Ik kan nog steeds niet goed uitleggen waarom niet maar het lag zeer zeker niet aan Opheffen BV.
Helaas werd het een hoop gedoe, tijd en energie.
Ik werd meteen bij de hand genomen door Opheffen BV en heb bijna dagelijks contact gehad met Opheffen BV. Echt hulde voor hun geduld, oplossingsgerichtheid en volharding. Als ik even de moed verloor stonden zij alweer op de mail of app.
Vandaag is het dan na maanden eindelijk gelukt. Nogmaals dank voor Opheffen BV dat ze pas stoppen als het echt 100% rond is.
Top!!!

Dankjewel Judith, blij dat het ondanks de verhuisproblemen bij de KVK allemaal goed is gegaan.

by Willem on Blank Business Name

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening. Snelle reactie via de mail met een duidelijke instructie over de opheffing van de BV. Binnen 2 weken is de BV uitgeschreven bij de KvK

by Marcel on Blank Business Name
Leeftijd: 34

Super snel en persoonlijk. Bijzonder tevreden over het gehele proces.

by Max Zinnemers on Blank Business Name

Ik was op zoek naar een snelle en goedkope beeindiging van mijn BV die al een poosje geen activiteiten had. Meer dan waar gemaakt! Binnen 2 weken was alles rond. Top!

by Michel on Blank Business Name

Snelle en duidelijke communicatie. Duidelijke stappenplan en mijn BV is succesvol opgeheven. Aanrader!

by Jochen on Blank Business Name
Bedrijfsnaam: anoniem

Één van onze dochterondernemingen moest opgeheven worden. Omdat dit voor ons geen dagelijkse bezigheid is, zochten we gespecialiseerde hulp hierbij. We vonden de expertise bij de firma Opheffen-BV. Zij leidden ons adequaat door het traject en gaven exact aan welke handelingen we moesten uitvoeren. Het was letterlijk één druk op de knop. Daarnaast zijn ze plezierig in de omgang en accuraat. De prijs-kwaliteit verhouding is prima.

Gr. Jochen

by Anonymous on Blank Business Name

Met volle tevredenheid heb ik gebruik gemaakt van de diensten van Opheffen BV voor het liquideren van mijn Stamrecht BV. De Stamrecht BV was opgericht in 2002 na het ontvangen van een onslag vergoeding. Heden ten dage bestaan er meerdere fiscaal vriendelijke alternatieven, onder andere Banksparen, die minder kosten met zich brengen dan het handhaven van de BV. Derhalve besloten de BV te liquideren, zoals gezegd met hulp van Opheffen BV. tegen een zeer redelijk tarief en binnen korte termijn. Duidelijke en service gerichte, vlotte communicatie met een persoonlijke flexibele benadering. Een ware aanrader voor een ieder in een vergelijkbare situatie.

by Nurmohamed on Blank Business Name
Bedrijfsnaam: Ghausia B.V.

Het lukte ons niet om de B.V. op te heffen, Opheffen-bv.nl heeft ons geholpen de juiste documentatie. De BV werd vervolgens binnen twee weken uitgeschreven. Echt super!

by M. Marijnissen on Blank Business Name
Bedrijfsnaam: WebInvestments B.V.

Heel blij met deze dienstverlening. Dit hadden we veel eerder moeten doen!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»