Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

opheffen bv
Average rating:  
 33 reviews
by Jen Mendez on opheffen bv
Bedrijfsnaam: Global Succesgroup

Very fast and professional; clear instructions.

by BV on opheffen bv

Supersnel en efficient.

by TJ on opheffen bv
Bedrijfsnaam: DX Works bv
Leeftijd: 47

Erg eenvoudig maken ze het voor je, zodat je echt enkel hoeft in te vullen en op te sturen. Echt een perfecte service.

by Loes on opheffen bv
Leeftijd: 60

snel en goede hulp verleend!

by Kenan on opheffen bv
Bedrijfsnaam: Nika holding bv
Leeftijd: 55

super

by Leon on opheffen bv
Leeftijd: 37

Vriendelijk, betrouwbaar, behulpzaam. Snelle reacties via e-mail en telefoon. Top!

by D'Arti on opheffen bv
Bedrijfsnaam: 2 bv's
Leeftijd: 48

Al jaren ontmoedigd door mijn accountantskantoor, omdat het zo duur zou zijn en moeilijk dit, moeilijk dat... En jaarlijks 4000 euro aan mij blijven factureren voor twee niet actieve bv's. Nu in paar dagen opgelost door deze toppers!!

by Marc on opheffen bv
Bedrijfsnaam: Sveka Administraties

Voor het met spoed liquideren van 3 BV's nog voor het einde van het jaar kwam via Google bij Opheffen-bv.nl uit. Na wat telefonisch overleg is eea na aanlevering van de benodigde stukken snel uitgewerkt. En dat met de feestdagen... alles is tussen kerst en oud en nieuw nog afgerond. Wij een tevreden klant, opheffen-bv.nl een tevreden klant. Een aanrader voor het liquideren van BV's.

by Michel on opheffen bv
Bedrijfsnaam: Micah beheer BV
Leeftijd: 48

Zeer behulpzaam en snelle reacties via email en telefoon.

Goede betrouwbare service.

Vriendelijk dank.

by Aernout on opheffen bv
Leeftijd: 47

Prima service, duidelijke instructies.Mijn turboliquidatie was binnen 1 week geregeld.Ik kan Edouard bij iedereen die zijn BV wil liquideren aanbevelen

by mike on opheffen bv
Bedrijfsnaam: amd
Leeftijd: 27

goede service

by Rene on opheffen bv
Bedrijfsnaam: Repax
Leeftijd: 56

Ik ben zeer tevreden. Snelle en duidelijke instructies over de opheffing van mijn ( slapende) BV. Binnen een week was de BV uitgeschreven bij de KvK.

by Theo Stevens on opheffen bv
Bedrijfsnaam: TST Security Services
Leeftijd: 51

Snel, helder en correct advies.

by aj on opheffen bv
Leeftijd: 53

Na rondkijken en diverse andere fa. bekeken kwamen wij bij jullie terecht wat een snelle en vriendelijke service binnen 24 uur was alles geregeld onvoorstelbaar en binnen 7 dagen waren wij uitgeschreven uit de kvk, aanrader En Edouard bedankt voor je open mind en service.

by Erik on opheffen bv
Leeftijd: 34

Via Facebook kwam ik opheffen BV tegen en de 'advertentie' sprak mij meteen aan. Ik moest 1 holding + 2 werkmaatschappijen waarvan er 1 nauwelijks actief was en de andere slapend.Natuurlijk kun je de hele wereld betrekken bij het liquideren van BV's en ze zullen je met alle liefde uitleggen tegen welke beren je aan kunt lopen (natuurlijk, tegen een goede fee).Het contact met Edouard was plezierig, constructief & behulpzaam. Iemand met praktijk ervaring die je helpt op een pragmatische manier je BV's te liquideren.Kortom: een zeer betrouwbare partij die je helpt om de ballast van je schouders te halen.

by Ariane on opheffen bv
Bedrijfsnaam: King Size Babes bv
Leeftijd: 50

Kleine hapering doordat 'n mail bij mij in de spam terecht gekomen was, daarna razendsnelle en persoonlijke service! Top!

by Mara on opheffen bv
Bedrijfsnaam: LuNiKo
Leeftijd: 50

Via internet dit bedrijf gevonden omdat ik met mijn handen in het haar zat. Men reageerde meteen en accuraat. En beide firma's inderdaad met turbosnelheid geliquideerd en uitgeschreven. Ben buitengewoon tevreden met de service, het aangename contact en dus betrouwbare werk wat geleverd is. Men vindt het ook normaal als de rekening pas betaald wordt als je het bewijs van geleverde diensten ziet. Een eerlijke en fraaie bijkomstigheid. Kortom, ik kan Opheffen BV van harte aanbevelen.

by CD on opheffen bv
Bedrijfsnaam: Dokuwerk BV
Leeftijd: 51

Als je accountant allerlei beren op de weg ziet die alleen hij (tegen betaling uiteraard) kan oplossen om jouw BV op te heffen, geloof er niets van en ga naar Opheffen BV. Snel, onbureaucratisch en de prijs waard.

by Peter on opheffen bv
Bedrijfsnaam: ROPE M&S bv
Leeftijd: 61

Nog net voor de kerstdagen Opheffen BV ingeschakeld voor een turbo-liquidatie van een inactieve werkmaatschappij, hangend onder 2 personal holdings. Binnen enige dagen na aanlevering van statuten, kopie legitimatie-bewijzen e.d. kreeg ik de benodigde formulieren binnen. Vrijwel volledig ingevuld, hoefde alleen een aantal handtekeningen te zetten.Daarna de formulieren met bijlagen op de post naar de KvK en nog voor de jaarultimo was de BV geliquideerd en uitgeschreven, zoals bleek uit een overzicht dat ik ontving in de eerste week van 2017. Bijzonder effectieve dienstverlening voor een scherpe prijs. Bedankt Oscar!

by Ramona on opheffen bv
Bedrijfsnaam: La Vama
Leeftijd: 34

Na eerst contact met een notaris te hebben gehad betreft het opheffen van onze BV nog voor het nieuwe boekjaar kreeg ik te horen dat dit niet haalbaar was. Het zou zeker 2 maanden duren ook na uitleg dat er geen debiteuren of crediteuren in deze stilstaande bv zaten. De kosten waren ook aanzienlijk hoger tussen 800-1000 euro.Vervolgens contact met opheffen bv gehad en binnen 1 dag keurig alle formulieren in de mail. Met daarbij in stappen uitgelegd wat nog ingevuld moest worden. Binnen 1,5 week nog voor het nieuwe boekjaar was de BV opgeheven.Super bedankt !!

by Aroen on opheffen bv
Bedrijfsnaam: holding en dochter
Leeftijd: 44

Zoekend via Google naar snel een bv opheffen kwam ik na veel frustraties met de kamer van koophandel terecht bij Opheffen bv.

Ik ben blij dat zij mij geholpen hebben, met de reorganisatie van de kvk is het in ieder geval niet klant vriendelijker geworden, want aan de balie kan het ook niet mer.Aroen

by Louis on opheffen bv
Bedrijfsnaam: Petroilned BV
Leeftijd: 65

Zoeken naar opheffen BV ben ik terecht gekomen bij OPHEFFEN BV. Na snelle reactie en informatie is mijn BV binnen 2 weken opgeheven. Hulde aan dit bedrijf.

Nogmaals bedankt.

by Anja on opheffen bv
Bedrijfsnaam: MediResearch BV
Leeftijd: 62

Omdat ik een super job offer aangeboden kreeg en daarom de BV wilde liquideren ben ik op zoek gegaan naar hulp om dit op een zo snel en professioneel mogelijke manier te realiseren.

Hulde aan Edouard en zijn team!

Zij hebben mij hier - zelfs buiten kantooruren - efficiënt mee geholpen.

Dank.

by Judith Wullur on opheffen bv
Bedrijfsnaam: Reintegraal

Ik deed al jaren niets meer met mijn bedrijf maar zag enorm op tegen het gedoe er omheen om het op te heffen. Ik dacht dat het een hell of a job was en veel geld zou kosten.

Na een lange tijd geworsteld te hebben met de vraag hoe ik toch van mijn BV (en daarmee het gedoe met de Belastingdienst) af kan komen heb ik uiteindelijk Opheffen BV ingeschakeld. Ik werd meteen verrast door een snelle reactie en de snelheid hoe het opgepakt werd. Binnen 2 weken kreeg ik een verlossend mailtje dat de onderneming uitgeschreven was.

Helaas bleek dit niet helemaal rond te zijn. Ik kan nog steeds niet goed uitleggen waarom niet maar het lag zeer zeker niet aan Opheffen BV.

Helaas werd het een hoop gedoe, tijd en energie.

Ik werd meteen bij de hand genomen door Opheffen BV en heb bijna dagelijks contact gehad met Opheffen BV. Echt hulde voor hun geduld, oplossingsgerichtheid en volharding. Als ik even de moed verloor stonden zij alweer op de mail of app.

Vandaag is het dan na maanden eindelijk gelukt. Nogmaals dank voor Opheffen BV dat ze pas stoppen als het echt 100% rond is.

Top!!!

Dankjewel Judith, blij dat het ondanks de verhuisproblemen bij de KVK allemaal goed is gegaan.

by Willem on opheffen bv

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening. Snelle reactie via de mail met een duidelijke instructie over de opheffing van de BV. Binnen 2 weken is de BV uitgeschreven bij de KvK

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»